You, the petitioner
10888964 10200136157122227 7535504314418590883 n

Stop Chemtrails Nu en Weermanipulatie Nu!

32,374 signatures

Dit is een Burgerinitiatief om 40.000 handtekeningen te verzamelen om het heimelijk toepassen van Weermodificatie, Geo-engineering door middel van het sproeien van zogenaamde Chemtrails op de agenda van de samenleving en de Tweede Kamer te zetten. Heeft u hier voor of tegen kunnen stemmen? Piloten, doctoren en wetenschappers vertellen de waarheid over chemtrails: https://www.youtube.com/watch?v=DPnWaBsMYnY Via zoekmachines is er veel info en beeldmateriaal te vinden. Op Universiteiten wordt openlijk College over geo-engineering gegeven. Er moet snel duidelijkheid over komen. Teken deze petitie dus!

Petition

We

Dit is een Burgerinitiatief om 40.000 handtekeningen te verzamelen om het sproeien van Chemtrails op de agenda van de samenleving en de Tweede Kamer te zetten.

 

observe

Behalve in de rest van Europa en de VS wordt ook in Nederland gesproeid door vliegtuigen. Contrails blijven maximaal 5 minuten zichtbaar. Chemtrails waaieren uit en zijn langere tijd zichtbaar als melkachtige uitziende sluiers die gezamenlijk een wolkendek vormen. De chemische stoffen zijn gevaarlijk voor de mens, flora en fauna. De eigenschap van deze stoffen om het optimaal functioneren van het bewustzijn van de mens te blokkeren, verstoren tevens de magnetische velden rondom de Aarde en zijn waarschijnlijk mede verantwoordelijk voor de uitzonderlijke weersveranderingen. De toename van bedreigende ziektes en aandoeningen aan long en luchtwegen, huidziektes, chronische vermoeidheid is waarschijnlijk voor het grootste deel te wijten aan het sproeien van barium, deeltjes aluminium, deeltjes polyamidefibers en andere stoffen.

 

and request

In 1995 zijn de eerste meldingen van dit fenomeen gedaan. De laatste maanden was het even rustig, maar het sproeien neemt weer toe. Het sproeien wordt waarschijnlijk gestuurd door onderdelen van geheime diensten. Waarom doet het Parlement en de Regering hieraan mee en steunt ze dit sproeien en verbiedt ze het niet onmiddellijk? Waarom heeft geen enkel lid van het Parlement tot nu toe Kamervragen aan de regering gesteld? Wij willen weten waarom dit gebeurt zonder dat we hierover geïnformeerd zijn! Let op, dit is GEEN complot theorie! Google het woord Chemtrails maar eens!

We vragen je dit Burgerinitiatief te steunen door je handtekening te zetten.

Met 40.000 handtekeningen zorgen we ervoor dat het sproeien van Chemtrails besproken moet worden in de Tweede Kamer. Wij hopen dat er dan serieus onderzoek komt en getuigen gehoord kunnen worden tijdens een "parlementaire" hoorzitting! Er zijn al aardig wat handtekeningen binnen, maar nog lang niet genoeg! Alleen al het lanceren van dit initiatief heeft de aandacht gevestigd op Chemtrails. Dus we hopen dat dit de druk weer opvoert om er NU mee te STOPPEN!

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2018-09-21 
Answer expected:
2019-02-04 
Lead petitioner:
Elbert Westerbeek 
Organisation:
Soeverein Onafhankelijke Pioniers Emmen 
Website:

History

Signatures

Updates

Boek: Hemel onder Vuur.

Hemel onder Vuur

Auteur / Fred Teunissen ISBN / 9789491728273 Uitvoering / paperback met fotokatern Omvang / 260 pagina’s Verschijning / november 2017 Prijs / € 20

Hemel onder Vuur is te koop bij alle online boekwinkels, zoals Boekenroute, bol.com en Bruna

Eerste reacties van lezers:

“Indrukwekkende beschrijving van het verschijnsel chemtrails en geoengeneering. Het begin, met de getuigenverklaringen brengt je als lezer meteen in het hart van de zaak en raakt door de emotionele impact.

+Read more...

De documentatie en de analyse van de gegevens zijn zeer accuraat en daarmee behoorlijk schokkend.”

“Een zeer interessant boek, soms heel makkelijk leesbaar maar soms ook door de vele Engelse teksten niet voor iedereen even makkelijk toegankelijk.”

“Goede onderzoeksjournalistiek. Vakgenoten van de auteur kunnen hier een puntje aan zuigen.”

“Goed geschreven en informatief, maar het lezen viel mij zwaar, want alles in mij verzet zich tegen de gedachte dat dit waar zou kunnen zijn.”

2018-01-02

Technisch defect, nieuwe ondertekeningen verschijnen middenin de lijst

Doordat de nieuwe website ondertekeningen op basis van andere kenmerken sorteert verschijnen nieuwe ondertekeningen voor deze petitie niet op de eerste of de laatste pagina van de lijst met ondertekeningen maar op een plek die door bepaalde eigenschappen van de ondertekeningen wordt bepaald.

Op https://www.petities.nl/petitions/stop-chemtrails-nu-en-weermanipulatie-nu/signatures/805408?&page=22 vindt u de laatste ondertekeningen.

+Read more...

Voor het verschijnt duurt het misschien wel twee seconden omdat het om een lange lijst gaat.

Dit probleem treft de petities die nog de voorlaatste vorm van de website hebben meegemaakt en dus al meer dan 6 jaar ondertekeningen verzamelen.

Het oplossen van dit probleem heeft een ietwat lage prioriteit door de complexiteit en omdat het weinig petities treft.

Onze excuses voor dit ongemak!

2016-03-10

Voortgangsbericht 1

Op 12 september is onderstaande bericht verzonden naar de ondertekenaars van Stop Chemtrails Nu! die aangegeven hebben op de hoogte gehouden te willen worden.

Lieve mensen,

Het is weer zover. Op initiatief van Arend Zeevat en een aantal andere mensen die mij belden voel ik ook weer energie om ermee aan de slag te gaan.

+Read more...

We willen een nieuwe stap zetten om onderzoek te laten doen door een onafhankelijk laboratorium naar chemtrailsresten. De afgelopen dagen ben ik door diverse mensen gebeld vanwege het dichtplamuren van de lucht. Alleen met fysiek bewijs komen we verder. Er zijn nu totaal 3346 handtekeningen. 1846 op chemtrails.petities.nl en de rest op papier. Het lijkt ons belangrijk om zonder emotie de waarheid naar buiten te brengen op zo'n manier dat er hoop uitspreekt i.p.v. angst aanwakkert bij mensen.

Wij willen jullie vragen om buiten op de bladeren van bomen, op jullie muren van jullie huizen te zoeken naar een gelatineachtige substantie die er doorzichtig of oranje kleurig kan uitzien. Stop het dan in een zakje/potje en stuur het dan naar ons op. Zie adres onderaan deze mail. Wij laten deze dan onderzoeken door een laboratorium en gaan de uitslagen aanhangig maken door bijvoorbeeld aangifte te doen tegen verschillende partijen.

We zoeken contact een onderzoeksinstituut, om te bezien of zij in hun laboratorium monsters van verzameld materiaal willen onderzoeken en wat dat gaat kosten. Verder gaan we uitkijken naar een advocaat, die ons terzijde wil staan bij het eventueel starten van een gerechtelijke procedure om de verantwoordelijken wegens het bewust in gevaar brengen van de volksgezondheid door de chemtrails ter verantwoording te roepen.

Hier is geld voor nodig. Dus wij vragen jullie ook om een gift te sturen of over te maken zodat we het onderzoek en verdere acties kunnen betalen. Ook zouden we het liefst een kaart laten drukken om deze uit te delen om mensen hun handtekening te laten zetten. Dit kost duizenden euros. Zie onderaan deze mail voor een rekeningnummer waar je een gift naar kunt overmaken.

We houden iedereen op de hoogte houden van het verloop van het proces hetgeen we via de alternatieve media zullen publiceren. Via deze link heb ik een stuk van het boek van Patricia Cori geplaatst uit 2001 over Chemtrails en Haarp. Zie verder op haar website. Kijk ook eens op deze link. Een Congreslid in de VS zal dit niet zomaar op de agenda zetten.

Met vriendelijke groet,

Namens het Burgerinitiatief Stop Chemtrails Nu! Elbert Westerbeek Arend Zeevat

Rooilaan 140 7876 GW Valthermond Rekeningnummer 5153440 tnv.: E. Westerbeek o.v.v. actie chemtrails.

www.op-weg-naar-een-nieuwe-ordening.nl

2009-09-12